Sälja bostad

För dig som funderar på att köpa eller sälja…
Grundtanken när jag startade Fastighetsbyrå Parder & Veres var att varje kundkontakt är unik. Att arbeta i sitt närområde är både roligt och givande. Jag kan mitt område då jag bott i Hindås/Bollebygd sedan 1977 och varit verksam som mäklare sedan 1996. Fördelarna med att arbeta så geografiskt fokuserat är flera:

Trygghet
Vi kan prisbilden och har gedigen kunskap i de områden som vi valt att arbeta med. Att vara lokalt förankrad i det område vi är verksamma i ser vi som en självklarhet. Även närmiljö, service och fritidsaktiviteter kan vi på våra fem fingrar.  Allt detta skapar trygghet för dig i ett av livets viktigaste val. Och vår erfarenhet säger att en trygg kund är en nöjd kund.

Tillgänglighet
Närheten till de bostäder vi förmedlar gör att vi snabbt och lätt kan vara tillgängliga både före, under och efter försäljningen – något som gagnar både köpare och säljare. Det är till exempel inga problem att syna bostaden en sista gång innan tillträdet eller ordna en extra visning för en intresserad spekulant. Självklart är vi alltid närvarande under hela försäljningen, från första mötet till banktillträdet.

Vi vägrar göra avkall på kundservicen och ska vara ett företag som förknippas med kvalitet framför kvantitet. Ni som kund skall alltid känna er välkomna att kontakta oss oavsett vad ni har för funderingar. Det material vi använder i samtliga försäljningar är alltid av bästa kvalitet. Vi är medvetna om att byta bostad är bland det största man gör i livet och ser varje försäljning som en unik affär.

Välkommen att boka en gratis rådgivning med DIN lokala fastighetsmäklare!